Building Materials Group

 

CETCO's Buliding Materials Group tillverkar många olika Volclay-tätningsprodukter. Produktserien innefattar VOLTEX®, VOLSEAL®, WATERSTOP RX® , ULTRASEAL® och SWELLTITE®.

 

CETCO producerer och levererar ett komplett produktsortiment av betongtillbehörsprodukter, som inkluderar bla. UBOX, FORMAX, CETFLEX.

 

Volclay Waterproofing-produkter är i stort sett självtätande med kapacitet att täta små sprickor i betong. Man slipper de problem med installation och arbetskraft som man brukar få med påklistringsmembran av vanlig typ och som ofta leder till ett misslyckat resultat.

 

Voltex-membranet, som är en prisbelönt kombination av de överlägsna egenskaperna hos bentonit och flexibiliteten hos geotextilier i polypropylen, är robust och mycket härdigt mot skador. Voltex är unikt i det att det ger en automatisk mekanisk bindning till betong, eliminerar vattenspårning, kan installeras i alla väder och användas för alla typer av skrovliga och ojämna byggnadsgränsytor, inklusive diafragmaväggar, anslutande pålväggar/sekantpålväggar, och stålspontarbete. Tack vare att installationen av Voltex är lätt och snabb sparar du mycket pengar i jämförelse med om du skulle använda vanliga tätningssystem.

 

Volclays tätningsmaterial innefattar det världsledande tätningssystemet med bentonit-geotextil, och miljoner kvadratmeter har installerats med framgång världen över under de senaste 35 åren.

 

CETCO:s strävan efter nyskapande, kvalitetsprodukter, service och teknisk support är formellt erkänd genom kvalitetscertifieringar med olika nationella och internationella standarder (bland annat BBA-certifieringen enligt BS 8102: 2009.)

 

Vi finns för närvarande i över sextio länder.
 

Copyright 2018 by CETCO
Terms Of Use | Privacy Statement