Högpresterande produkter för vattentätning, uppbackade av branschens mest omfattande process för kvalitetssäkring.

Branschledande produkter som sätter standarden för svåra avhjälpande arbeten och inneslutningsåtgärder.
Maximera borreffektiviteten med branschens mest mångsidiga produktutbud och kunniga stöd på plats.


Vi erbjuder lösningar för utmaningar inom bygg- och anläggningsbranschen över hela världen.

Vi tillhandahåller expertis för att omvandla mineraler och polymerer till tekniker som förbättrar både produktivitet och resultat. Oavsett om det handlar om teknisk problemlösning eller arbetsledning på plats, verkar CETCO i nära samarbete med kunderna för att utveckla långsiktiga lösningar.

 

Vi stödjer infrastrukturprojekt världen över

CETCO har utvecklat hållbara lösningar för bygg- och anläggning, borrning och miljötillämpning i över 25 år. Vi tillhandahåller produkter och expertkunskaper för de växande behoven inom infrastruktursektorn. CETCO har strategiskt placerat personal, tillverkning och forskningsanläggningar så att vi hela tiden överträffar kundernas förväntningar. Med hjälp av våra experter i forskningslabbet och ute på fältet erbjuder vi trygghet och ser till att ditt projekt blir framgångsrikt hela vägen från projektering till färdigställande.


Förståelse genom teknik

Den kreativa kraft som driver innovation, teknik och driftsäkerhet inom CETCO® kommer ur våra team av forskare och ingenjörer som verkar i nära samarbete med våra kunder världen över. Den kunskap och förståelse som vi får genom att tillämpa våra tekniker återkopplas till vårt utvecklingsteam, vars insikt och skarpsinne utvecklar innovationerna ytterligare.


CETCO har tillgång till toppmoderna forskningsanläggningar över hela världen. Det är där som framstående forskare samlas för att skapa innovativa material och polymerprodukter. Våra metoder för att testa och godkänna nya tekniker har lett till att universitet och statliga myndigheter inlett samarbete med CETCO. Detta samarbete har inneburit både bättre standarder för industriproduktion och politiska åtgärder för att skapa en säkrare och renare värld. I våra utbildnings- och certifieringsprogram lär vi ut fördelarna med vår teknik och hur den kan tillämpas hos kunder på alla nivåer.


Vår Standard, Er Trygghet

CETCO:s kundsupport är byggd på framsynthet och ett engagemang för vårt löfte: Vår Standard, Er Trygghet. Oavsett om det handlar om tekniska specifikationer eller projektledning och problemlösning omfattar våra tjänster alla tänkbara behov. CETCO® teamet hjälper er planera och utföra era projekt, hela vägen från koncept till konstruktion.


Vill du veta mer om hur CETCO kan hjälpa er bli ännu bättre? Kontakta vår kundsupport idag.


 

Copyright 2018 by CETCO
Terms Of Use | Privacy Statement